Uncategorized

Stackars Lompan! Eller inte….


Lompan är sjuk. Stackars. Men kameran är tillbaka i mitt liv i alla fall, det är jag väldigt, väldigt glad för! Så trots att jag snorar och hostar och ser ut som fan, så är jag nöjd.

I måndags kväll var vi hemma hos Lina och Richard. Jag drack två stora koppar the. The är väldigt gott när man inte mår så gott. Johan och Richard åt pizza. Lina åt fläskfilé. Jag åt inget alls. Inte hungrig. Hade fått lite mat hos mamma och pappa innan.

Igår valde jag att stanna hemma. Hade lite ångest över det, jag känner mig alltid så dålig och oproduktiv när jag stannar hemma. Jag och Johan promenerade ner till focus och köpte mat. Hem åkte vi buss. All min ork försvann fullständigt. Sen lagade vi mat och slappade. På kvällen tog vi hissen ner till Nära Hem och drack varsitt glas vin på uteserveringen. Där satt vi och filosoferade över livet. Pratade om vår framtid, våra utbildningar, sommarminnen och en massa mer. Mysigt, mysigt. Sen tog vi hissen upp igen och såg på det som var kvar utav Gilmore Girls, och Desperate Houseviwes. Jag låg och slumrade i soffan redan klockan kvart över nio.

Idag fyller mamma år, så vi ska äta mat på Götas. Imorgon blir det till att sätta sig med marknadsplanen igen… Och sen är det snart helg. Valand på lördag och på söndag, då är det valvaka! På trägårn!

2 Comments

  1. Så trevligt det låter att ha varit lite sjukledig trots allt. Inte kul att vara sjuk, men skönt när man ändå kan resa sig ur sängen och har någon att spendera dagen med =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *