Inredning

London hemma i mitt vardagsrum

Söndagslunk

Söndag, och semesterkänslan fortsätter att infinna sig! Känns nästan konstigt att vi ska jobba imorgon… Men nu är det inte många dagar kvar!

Idag hade vi inga planer alls, förutom att lämna och hämta Isac på kalas för en kompis på skolan. Men medan Isac var på kalas hörde Olivers förskolekompis mamma av sig och undrade om de fick komma förbi och leka. Oliver blev jätteglad. Medan Oliver och hans vän lekte för fulla muggar, drack vi mammor kaffe och tjötade en stund. Mycket trevligt. 

 

London hemma i mitt vardagsrum

Efter middagen åkte Mikael och Oliver iväg till Alingsås för att hämta ut ett paket åt mig. Ett print jag köpt. Jag älskar London, men nu var det länge sen jag var där. Detta print skrek verkligen Liselotte, så det fick bli ett köp. Nu klurar jag bara på om det ska få stå kvar på denna hylla, och hur jag ska ställa övriga saker för att det ska bli så fint som möjligt. Jag får söka mig lite inspiration via Pinterest!

 

Nu har jag en liten bit av London hemma i mitt vardagsrum 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *