Foto och Grafisk design Funderingar

2019 – svik mig inte!

Undanryckt matta

Nej, den här veckan blev inte som jag hade planerat eller önskat….I måndags fick jag ett besked som ryckte undan mattan under mina fötter igen kan man säga. Alternerar mellan att känna alla möjliga känslor. Ja, alla känslor i registret i princip. Men mest av allt jobbar jag för att stå stabilt och komma ihåg mitt eget värde. Och utöver det – att använda alla mina känslor till att driva mig framåt. När allt lagt sig lovar jag att berätta, just nu löser jag inte riktigt det.

Vabruari

Till råga på allt, så blev Oliver sjuk igen i måndags eftermiddag. När jag kom hem från jobbet hade han kräkts. Det stannade vid denna enda gång, men han fick istället feber, hosta och snuva. Aptiten svajar som den ofta gör när man är sjuk. Den här veckan har det blivit både vabb och vobb  för mig och maken med andra ord. Jag har förmånen att kunna vobba vid behov, och den här veckan har det behövts. Naturligtvis går mina barn före när de är sjuka, men när det fungerar vobbar jag gärna. 

Som jag längtar efter vår nu! Ser fram emot att kunna vara ute mer, kvällspromenader i ljus och en Oliver som  håller sig frisk. Ser också fram emot att veta vad som händer framöver kopplat till det som gör mig ledsen just nu. Ovissheten är det som tär mest.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *