Okategoriserade

Hej februari!

Och hejdå januari!

I år hade jag på känn att januari skulle swisha förbi, och med facit i hand blev det också så. Det beror nog mycket på att jag varit iväg inte mindre än tre gånger under januari. En gång till Solna och två gånger till Uppsala. Nu är det bara ett tillfälle kvar av den utbildning jag går i jobbet. På ett sätt känns det skönt, då jag inte är så förtjust i att vara borta så mycket. Men på ett annat känns det så tråkigt, för det är så härligt att få vara iväg och lära sig nya saker och bli inspirerad.

Det har kommit en hel massa snö till oss de senaste veckorna, och naturligtvis har vi dragit nytta av det och varit ute och lekt. Idag blev det pulkaåkning direkt efter frukosten, och när jag var iväg tidigare i veckan var killarna iväg två av tre kvällar och åkte pulka. Igår var Isac på fotbollsträning, och under tiden byggde jag och de andra två killarna i familjen fyra snögubbar, och hade snöbollskrig. Till middag gjorde jag lax- och hokigryta. Mycket grönsaker i, superfräscht. Och imorse fick vi se något så gulligt, nämligen när tre rådjur låg vid ett träd i skogen bakom oss, och vilade sig. Det är först nu vi sett några vilda djur i den skogen, så det känns lite roligt. Lovar inte att jag tycker det i vår när de är och tuggar i trädgården dock!

 

Blandade bilder från hemmavid och Uppsala. 

 

Februari och ljuset

Det känns fint att det är februari nu. Kort månad, ljuset blir allt mer märkbart i och med att dagarna blir allt mindre mörka, och när februari är slut är det vårmånad! Idag när jag var ute och promenerade hörde jag hur fåglarna sjöng för glatta livet, och mer blir det ju närmre vi kommer vår. Jag älskar det! I februari kommer jag att fokusera på att få mer motion, samt att få ordning på  mer av finliret hemma. Några tavlor ska få komma upp till exempel.

 

Vackert här nu. Till mellis idag blev det en tallrik med massa goda frukter och bär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *