Okategoriserade Oliver

Avkopplande bad och blå hjärna

Spabad och renoveringsplanering

Veckan rasslade på, och vips var det helg igen. I lördags åkte Isac till mormor och morfar, och min bättre hälft åkte iväg för att träffa en kompis. Kvar var jag och en krasslig Oliver. Oliver ville träffa farmor och farfar, så jag och han spenderade lördagen där. Vi tog alla ett långt och urmysigt bad i deras utomhus-jacuzzi. Vi hann även med att fika, och äta middag. Jag var helt mjuk och härlig i kroppen efter badet, verkligen ren och skär avkoppling.

Igår hade vi farmor och farfar på besök hos oss. Det blev massor med planer uppstyrda med koppling till renovering och fix i vårt hus. Vi pratade mest om garaget och badrummet. Nu längtar jag lite efter att sätta igång, det kommer bli kanon tror jag. Vid två var det dags att åka och hämta Isac. Han hade  haft det toppen hela helgen, och var sprudlande glad.

Den här helgen har jag drömt den ena efter den andra mest bisarra drömmen. Jag har kört grävmaskin i vanlig trafik, bjudit andra på och även själv ätit blå människohjärna (!), varit på konstiga platser och annat märkligt. Mycket som rör sig i huvudet på mig, och framförallt har tankarna virvlat när jag varit ute och gått på morgnarna under helgen. 

 

Det är lite kul att titta på de oftast använda ”emojisarna” i telefonen. Här kan vi se en rad olika känslouttryck.

 

Just nu är vi sugna på att ha vitt kakel och grå klinkers i badrummet. Här är lite skärmdumpar jag tagit för inspiration.

 

Bus-och-gos-Nellie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *