Uncategorized

Yrvädret och hans far

Denna soliga söndag har vi bland annat tillbringat genom att fika och leka med Louise o co. Vi möttes upp på Stora lekplatsen båda familjerna och dukade upp fika – bullar, kakor, frukt och kaffe. Gott.

Jag tänkte på en sak när jag var ute och gick nu i veckan. Innan jag fick Isac kände jag inte en kotte i Lerums kommun förut Mikaels familj. Nu har jag vänner som bor i kommunen, och det är fantastiskt roligt.

Yrvädret och hans far.
Lekplatshäng.

3 Comments

  1. Vilken härlig söndag ni verkar haft! 🙂

    Ja, det är inte lätt att sköta sitt jobb när ens chef gör livet surt för en… Vi får se hur detta kaos slutar, inte bra känns det som… :`(

  2. Det är jag och en till tjej som nu har kopplat in facket. Det straffar sig tydligen att säga vad man tycker och tänker… Jag blir nog inte kvar där efter mammaledigheten. 🙁

  3. vad kul! ja barn är en väldigt bra källa till att lära känna andra människor och andra barn:) har man tur kan man ju hitta väldigt bra vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *