Foto och Grafisk design Isac

Liten stor kille

Idag har vi varit hemma hos Mikaels kusin med sambo som fick sitt andra barn för tre veckor sen. Så liten. Sov under hela vårt besök. Jättefin. Isac hade roligt med sin syssling, bebisens bror, trots åldersskillnaden på ganska exakt två år. De var väldigt söta och kramiga. När vi fikade satt de vid ett eget litet bord, ett i miniatyr speciellt framtaget för barn, ni vet sådana som man ofta har i barnens rum. När blev min lille kille så stor?!

Gos!

Efter fikastunden åkte vi med hem till Isacs farmor och farfar för en god middag. Isac fullkomligt vräkte i sig av klyftpotatisen som serverades till hamburgarna. Vi satt helt förundrade och häpnade över hur mycket mat det kan få plats i en sådan liten mage.

 Vårkänsla.
Ännu mer vårkänsla.

One comment

  1. Mysig dag ❤ visst är dom stora. Kan inte fatta att min lilla kille blir två år om mindre än tre månader. Dom är så duktiga. Vi var på kalas ikväll och när vi skulle åka sade jag bara åt J att vi skulle gå in o säga hej då. Då går han helt själv fram till var och en på kalaset och ger dom en kram. Jag smälte gånger tusen. Trevlig helg!! Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *