Uncategorized

YES!

Beslutet är fattat. Jag kan andas ett tag till. Jag har fått förlängt på Telia! Jag har nu jobb här fram till sista Juni. Visar jag sen framfötterna lika bra som jag gjort hittills så bör det bli fast sen. Jag är glad!!!

Utrensningen fortsätter. Känner mig lättare, bättre! Men är trött, och har känt utrensningssymptom. Big time.

Inatt var det inte så kul. Vaknade två timmar efter att jag somnat med obehagskänslor. Mådde tokilla, kallsvettades och hade seriös hjärtklappning. Jag fick nog en mindre panikattack, visste inte vart jag skulle ta vägen. När det lugnade ner sig lite sved det till i magen, det kändes som om att det brann i hela magen… Det var något av det obehagligaste jag varit med om. Somnade till slut om.

Träna idag.

5 Comments

  1. Det där låter inte alls bra Lompis… Man skall ta kroppens reaktioner på allvar. Kanske är det inte så bra att träna när du ”rensar ur”. Om du inte får tillräckligt med näring samt inte känner dig helt kry kan det sluta illa. Är ju rädd om dig. Gå och kolla upp dina krämpor en gång för alla. Du har ju varit trött i ett halvår nu… =(

  2. Tack, vad gullig du är… Näring får jag, alger innehåller massor och äter det gör jag. Minst tre gånger per dag! På lördag är det två år sen min bror dog, tror att panikattacken jag fick inatt beror på det… Tror även att min trötthet är psykisk.. Men man kanske skulle kolla upp ändå. Inte kul att vara trött.

  3. Ja, det kan nog ha med din bror att göra.. antagligen beror det på det.. Hoppas du blir bättre snart! Kramis

  4. grattis till förlängningen på jobbet! Sen tycker jag du ska ta hand om dig. Panikattacker är inget bra hur man än vrider oc vänder på det.*kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *