Uncategorized

Åh vad jag är trött…

… Det här går ju inte. Halva arbetsdagen kvar, och ögonlocken hänger. Suck. Ska bli skönt att komma hem sen, laga lite mat, göra en kopp kaffe, och se på en hyrd film. Can´t wait.

Tränade igår, och det var nog det underbaraste jag gjort på länge. Må-bra-hormonerna bara virvlade när jag kom hem. Efter ett härligt bad mådde jag som en prinsessa! Ska träna imorgon igen. Ska nog shoppa lite i helgen också. Lönen bränner i fickan! Nej, riktigt så illa är det inte, men det finns helt klart ett shoppingsug hos mig. Nästa månad kommer jag att få en grym lön också, tack vare bonusen.

Snart dags att börja svara igen….. ”Välkommen, du pratar med Liselotte Edvardsson, hur kan jag hjälpa dig?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *