Uncategorized

Vinterskor och vin

Tisdag, och dåligt väder. Förfärligt dåligt väder. Det har spöregnat hela dagen. Mina barn vill, trots sjukt tillstånd, inte sova på morgonen heller. Oliver skulle upp halv fem, och Isac fem. Galet. Jag tror att Isac håller på att bli frisk, för idag har det visats tydliga tecken på uttråkning. Det har kastats leksaker bland annat. Jobbigt att inte få göra som man vill jämt. Jag glädjer mig dock åt att jag kan röra på fler muskler i vänster del av ansiktet, härligt!

I lördags åkte vi som sagt upp till barnens mormor och morfar för att hålla party för mig. Jag som redan då hade börjat känna mig krasslig var världens tristaste, och vilade flera gånger. Matlusten var inte heller på topp. Men det var en supertrevlig kväll med god mat, som mina föräldrar stod för och ordnade. Jag hade med mig tårta, godis och kakor till desserten. Jag fick fina presenter också, presentkort på Mio, pengar, en kruka som jag önskat mig, en baksten, grejer till köket och en flaska vitt vin. Innan partyt fick Isac ett par nya vinterskor samt ett par tofflor, identiska med de jag har. Nu har vi lika samma, som Isac säger. Tack snälla!

Det blev ett par Viking. De brukar få bra betyg i tester, så det blir nog bra. Isac kommer inte frysa om fötterna i vinter.

Vinet som jag ska avnjuta någon kväll. Gott!

Jag vill på tal om något helt annat nästan helt desperat ha en ny telefon. Min gamla iPhone 4 är långsam, och tar förfärligt kassa bilder. Jag som fotar så mycket ska ju helt klart ha någon lur med vassare kamera. Jag funderar skarpt på att skiljas från Apple i det här fallet, och ingå äktenskap med Sony igen. Har haft några mobiler av detta märke under årens lopp. Den jag funderar på är Sony Z1.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge