Ansiktsförlamningen Isac Oliver

Ömsom vin ömsom vatten

Vilken dag!

Jag låg däckad hela dagen igår i princip, men var mycket bättre imorse. Det var dock inte mina barn. Vilken eländig förkylning de åkt på. Hosta, snuva, feber, ögoninflammation… Listan kan göras lång. Oliver har dock sluppit de två sistnämnda symtomen. Men har istället fått jättebesvär med magen. Isac grät över magont på morgonen, men det gick över efter att han fått en liten supp.

Jag fick dock mitt i allt elände dansa en glädjedans imorse. För vet ni vad?! Min ansiktsförlamning har börjat släppa runt munnen och ögat! Jag kände hur det drog i mungipan imorse, och efter en spegeltitt så upptäckte jag att jag visar lite mer tänder när jag ler, och jag kan röra på musklerna som “flyttar tänderna” i nedre tandraden. Jag kan även tugga lättare på vänster sida. När det gäller ögat så stängs ögonlocket mer när jag blinkar. Även om det bara är en liten förbättring, så är jag jätteglad. Det kom nästan en tår förut.

Jag hoppas att barnen är friskare imorgon. Isac får givetvis vara hemma från förskolan, men en promenad hoppas jag att vi ska ta oss ut på. Lite frisk luft kan vi alla må gott av.

En sån här grimas hoppas jag kunna göra inom kort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge