Uncategorized

Villervalla och Nova star

Idag gick jag med i en Köp&Sälj-grupp på Facebook för ovan nämnda märken. Vilken grym idé. Har ansökt om att få inträde i en liknande fast för Polarn o. Pyret, hoppas jag blir insläppt där med. Jag fixar nämligen inte Tradera, jag stressar upp mig som bara den varje gång budet höjs. Mina nerver dallrar!

Jag är som ni väl förstått inte främmande för att handla begagnade barnkläder. Har gjort riktigt fina fynd flera gånger.

5 Comments

  1. jag är med i pop-gruppen sen länge tillbaka och har handlat så mycket fint där! även helt nytt med lappar kvar, till mindre pris än i affären:) köpte senast ju 2 tröjor och 2 byxor och vimplar från jubileumskollektionen, allt oanvänt med lappar kvar, för 50 kr billigare/plagg än vad dom kostade i butik! Toppen:)
    men det ‘är farligt också, att vara med i såna grupper…lätt man handlar för mycket, bara för att det är “så billigt” 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge