Uncategorized

Inga nervösa sammanbrott

Tjoho, jag överlevde dagen utan nervösa sammanbrott! Och nattningen flöt på riktigt fint. När det bråkades vid tuppluren satte jag ner sömnvägraren i sulkyn som vi har i hallen och körde fram och tillbaka i två minuter. Sedan slocknade han som ett ljus. Är ganska nöjd med den kreativa idéen! Idag är det namnsdag för Andreas, Isacs andranamn. Namnet som han fått för att hedra minnet av sin morbror.

Vet ni vad – jag behöver lite skrivmässiga utmaningar. Vad vill ni läsa om utöver det vi gör om dagarna? Foto? Isacs utveckling? Bildredigering? Mina framtidsplaner? Ordet är fritt.

7 Comments

  1. Även lite fototips eller redigeringstips, det är sånt jag skulle vilja kunna, men för lat för att sitta o klicka själv och behöver lite hjälp på traven 😀

  2. Hej Liselotte! Hoppas allt är bra 🙂 Vill gärna läsa om typ det som du redan skriver om! Men gärna mer foton och fotoredigering! Och saker som inspirerar dig, sådant är alltid intressant.

  3. jag tror att dom har öppet måndag till torsdag 🙂 Kan kolla det! Du får gärna komma förbi så kan vi gå dit också. Det är bara ett rum med kläder och lite saker, men det fanns mycket!

  4. aj är det tanddragning nästa vecka? Då kanske du vill vila dig två dagar eller så… “vila”.. hehe. Jag är upptagen på onsdagen annars kan jag under dagtid 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge