Uncategorized

Vill ha!

Jag är galet sugen på att köpa en digital systemkamera! Vill ut och ta läckra bilder, och sen hem och redigera! Står i valet och kvalet gällande huruvida det ska bli en Nikon eller Canon. Jag är på amatörnivå så jag vet inte så mycket om systemkameror eller vilka funktioner man ska leta efter. Men har fått en del tips idag av några kollegor som också har stor passion för fotografering, så helt strandsatt är jag inte. Någon som har tips?

Nu: Bege mig ut i regnet. Handla god mat och lite gott. Hem och hoppa i mysbyxor och dricka en kopp gott kaffe.

3 Comments

  1. Åh, vilket härligt sammanträffande. Jag och Anders har precis köpt en.
    Vi har ju pratat lite om det titt som tätt, men inte tagit något beslut. Så på juldagen tänkte jag ’att nu är det dax’ och skulle skicka ett sms om det till A. Så blev aldrig fallet ändå tillslut, men på annadagen ringer han till mig och säger att han precis köpt en. Vi tänker rätt lika ibland, han och jag.

  2. det är typiskt vuxet ”parigt” att köpa systemkamera 😀 när jag var på bröllop i somras så hade alla förlovade par köpt en systemkamera, typ samtliga efter att de förlovat sig 😀

    /amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *