Uncategorized

Mingel med tjejerna

Jag har börjat bli bakis för ingenting! Det är hemskt. Några glas vin, Lompan vaknar med huvudvärk. Två drinkar och en öl, Liselotte vaknar smått illamående. Delar en flaska vin med Mikael, Lizzy vaknar och känner sig fullständigt överkörd!

Igår var en himla trevlig dag. Det började med ett besök på Stadsteatern. Vi skulle se Don Carlos eftersom Isabelle fyllde år, och sedan fortsätta hem till henne för middag och mingel. Fem tjejer var vi. Om teatern har jag inte så mycket gott att säga, för den imponerade inte så värst på mig. Den var tämligen seg, även om den helt klart innehöll några bra scener och en del duktiga skådespelare.


När teaterpjäsen var färdigspelad tog vi bussen hem till Isabelle. Väl där blev vi alla bjudna på varsin (detta är Isabelles egna ord!) sliskig cocktail. Jag tyckte dock inte den var så värst sliskig, mer fräsch och fruktig!

Isabelle hade lagat kycklinggryta med råris, och bjöd till det på ett gott bubbligt vin. Där någonstans, mitt i maten, började vi alla bli lite fnittriga och salongsberusade, och det dröjde inte länge innan samtalet styrdes in på mer barnförbjudna saker!

När maten var uppäten var det dags för dessert, fruktcocktail med passionsfruktssorbet. Isabelle bjöd på mer vin och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det blev helt enkelt en väldigt lyckad dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *