Bröllopet Isac

Vilken dag!

Jag är helt slut. Fast på ett bra sätt då. Vi har varit inne i stan idag, jag och Isac. Först mötte vi upp Isacs mormor vid Heden. Vi tittade lite i affärer innan det var dags för lunch på Condecco. Jag valde en kycklingsallad som jag sedan blev bjuden på. Efter det gick vi i lite fler affärer, bland annat Zara. Hittade en supersöt liten skjorta som Isac fick som gåva.

En sommarskjorta till Isac från Zara.

Efter en promenad genom stan med en sovande Isac i vagnen skiljdes vi åt, och jag styrde stegen mot min arbetsplats. En hel drös med damer, säkert 10 stycken, var helt betuttade i Isac. Jag hade lite administrativa ärenden att göra och dessa gick bra. Fick dessutom mina semesterönskemål beviljade – bröllopsveckan är nu arbetsbefriad. Det behövs. Vi lär ha många ärenden att göra, och på torsdagen får vi nyckeln till lokalen.
I helgen bokade vi mat och bröllopstårta. När vi skulle beställa tårtan var det som att öppna dörren till tårthimlen. Konditorn rabblade goda fyllningar, färger på toppen, dekorationsmöjligheter. Samtidigt som hon tittade på mig. Kan det vara så att de blivande brudarna är de som brukar styra över detta?! Det kommer bli en riktigt god tårta tror jag.
På Isacfronten har det blivit beställt både en bilbarnstol och ett parasoll till vagnen, samt köpt sockar med antihalkskydd. Det har varit ett par riktiga fixardagar nu måntro.

3 Comments

  1. Antihalkskydd? Vilket lustigt ord egentligen, later mer som att det är anti- halkskydd, dvs man SKA halka med dem 😀 Har inte tänkt pa det tidigare hur lustigt det later, fniss. Eller sa är jag bara vansinnigt trött just nu 😀

  2. Haha, du har en poäng där! När man läser ordet flera gånger på raken snurrar det till lite därinne – “vad säger ordet egentligen?” 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge