Isac

Måndagsbilder

Lite bilder från idag. Isac har stått i soffan och roat sig kungligt, och på eftermiddagen hade vi picknick nere vid Aludden. Lite usel bildkvalitet på sina håll tyvärr, men Isac är så söt på bilderna så det är förlåtet!

Känna på gräset är roligt.

Om någon känner sig nödgad att ifrågasätta färgen på stjärnorna – jag tyckte så mycket om den att jag köpte den på en barnmarknad. Jag tycker att Isac passar bra i den ;-).

3 Comments

  1. Ohhh, vad söt han är i sin pyjamas =) Och vad glad jag blir över att se barn som inte är påpälsade en massa kläder när det är varmt o skönt ute 🙂 Hur går det med all planering kring stora dagen? Är lite avis faktiskt 😉 Saknar det lite =P Kramen

  2. Varför skulle han inte vara fin i den? För att det är rosa? 😉

    jag är lite trött på detta…varför kan inte färger vara just bara färger? Man ska ju inte behöva “försvara” en färg man har klätt sitt barn i liksom. Min tjej har mycket rosa, men det är inte för att hon är tjej utan för att färgen är fin och hon passar i det. Men hon kan lika gärna ha blått, grått och svart med för den delen 🙂

    Han är jättefin i sin pyjamas, rosa passar alla!

  3. Det är klart att vi ska se till att det blir av att vi ses! Vi är ju hemma hela sommaren (möjligtvis en tur till Liseberg/Göteborg och kanske S-tälje/Stockholm).

    Isac är så söt, och vad duktig han är på att stå i soffan! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge