Bröllopet

Vem är jag? Vad heter jag?

Jag har ju som ni vet nyligen ingått äktenskap. I samband med det ska jag även ta min makes efternamn. Jag är lite ivrig och vill gärna få detta klart helst nu i denna sekund. Det känns lite som att jag inte vet vad jag heter? Inte minst vore det bra att få det klart omgående med tanke på mitt jobb där jag faktiskt säger mitt namn flera gånger om dagen.

Hur som helst – jag ringde till Skatteverket förut för att kolla upp det hela. Prästen skickade in våra papper direkt så dessa hade Skatteverket tillhanda redan den 12:e. Men inte förrän idag blev de olika handläggarna tilldelade sina ärenden, så det är väl på G att påbörjas idag. Handläggaren rådde mig att ringa tillbaka nästa vecka och se om de kunde skynda på ärendet. Enligt rutin har de tre veckor på sig från det att ärendet kommer in. Jag är inte den som är känd för att ha mycket tålamod när det gäller sådana saker, men jag får vackert lugna mig. Men ÅH vad jag vill att det ska bli klart så att jag blir fru på papperet också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *