Isac

Isac och gåvagnen

När jag kom hem från jobbet idag hade pappa Mikael monterat gåvagnen. Dock tyckte Isac att den var lite läskig. Men när jag gick med den fram och tillbaka ville plötsligt Isac också testa den. Fort som tusan gick det! Men sen ville han hellre krypa och putta den framåt.

Jag har längtat något enormt efter Isac hela dagen idag. När jag duschade förut fick Isac vara med en stund och duscha med mamma. Hur mysigt som helst. Nu sover han äntligen efter vilda protester. När jag gnuggade näsan förut skrattade han så han kiknade. När Isac är trött är de mest konstiga saker hysteriskt roliga tycker den lille mannen.
Idag blir han förresten 11 månader. Snart får vi ställa till med kalas!

Här tar det stopp!

Den är lite läskig, den där nya saken som flyttat in till oss. Men om jag sitter och känner på den så känns det nog lite bättre.

5 Comments

 1. Nathalie har aldrig riktigt tyckt om sin gåvagn. Hon gick runt med den bra ett tag till jag tog ut den så hon skulle få gå utomhus med skor på sig. Hon tyckte väl att det kändes konstigt för hon vägrade att gå och därefter har hon vägrat att ta i gåvagnen :/

 2. Hejsan,
  Hittade precis din blogg och har haft en jättetrevlig stund med att läsa:)
  Vilken sötnos du har!
  Jag har också en liten plutt på 11 månader:)
  Kram
  Nelya

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *