Isac

Vårsol och vårilska

Isac har aldrig varit något större fan av att gunga. Men det har allt ändrats lite. Jag vet att han brukar gunga ibland på förskolan nämligen, så idag när vi var ute och njöt av vårvädret satte jag ner honom i en gunga. Han blev helt till sig av glädje, och skrattade när han flög fram och tillbaka. Härligt att se!

Tjoho vad kul!

Gott skratt.

I övrigt kan jag säga att den här dagen inte blev som jag hade tänkt mig. När jag skulle ta med Isac ut på en promenad tyckte jag att det lät konstigt om barnvagnen. Det kändes helt enkelt inte riktigt bra. Inte så konstigt att det kändes så då ena framdäcket var pafft. Det var inte en gnutta luft kvar i det. Isac ville inte sova middag idag heller, och min paj vägrade han smaka på. När något inte har gått som han velat har han legat på golvet och vrålat. Större delen av dagen. Likaså när jag förbjudit vissa saker. Och då pratar vi om saker som att ha sladdar i munnen. Mikael har inte varit hemma under dagen idag men han förstod inte riktigt hur jobbigt jag hade haft det idag när jag berättade om det. Åh vad jag inte ser fram emot trotsåldern.

Men – vi har åtminstone ätit god tårta på kalas hemma hos svägerskorna. Det var mysigt.

2 Comments

  1. Men det kanske är någon slags trotsålder som smyger sig på nu. Lika bra att ha den avklarad (som om den någonsin blir det =) Närå, det går väl i vågor sådant där. Härligt förresten att ni är friska och krya!

  2. ja det är ju som vi pratat om innan, trotset kommer sakta men säkert nu. så är det ju här hemma också. det går väldigt upp och ner. för ett tag sen hade vi kanske 2 veckor i sträck där allting bara var bråk, gråt och skik så fort hon inte fick som hon ville eller när det inte gick som hon tänkt. nu har vi en bra period där hon är jämt glad i stort sett och utbrotten kommer nästan inte alls. så det är tur det är så iaf, upp och ner 😉 men när man är mitt uppe i den där testandet och trotsen så är det hemskt tufft och jobbigt. i know:/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge