Uncategorized

No more sjukstuga!

Jag är helt klart på bättringsvägen och det är fantastiskt. Aptiten blir starkare för varje dag och jag börjar till och med känna vad maten smakar. Jag hostar nästintill inget alls heller. Jag, som väldigt sällan får någon hosta, har hostat så mycket att jag hade ont i revbenen ett par dagar. Helt sjukt.

Isacs feber berodde antagligen på vaccinationen. För ett par dagar sen såg vi att rygg och mage täckts av små röda utslag. Hur som helst – idag är jag pigg och glad och har massvis med energi. Så mycket energi att det i skrivande stund står en ost- och skinkpaj i ugnen som vi ska äta till lunch. Det händer inte ofta att jag gör paj till lunch!

3 Comments

  1. va skönt att du är piggare!
    och vad gott med paj, mums!

    Moa hade 3-dagarfeber när hon var typ 7-8 månader eller nåt sånt. feber 3 dagar och sen kom utslagen. dom försvann helt efter någon dag eller två, helt av sig själv. kan ju varit det som han hade som sagt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge