Foto och Grafisk design Isac

Varenda kopp kaffe

Så här skrev jag på Facebook imorse: Att vara vaken mellan kvart i tre och halv fem, och sen gå upp tio i sju är ingen höjdare kan jag meddela. Kaffet smakar godare än vanligt! Jag kan säga att varenda kopp kaffe har smakat gudomligt idag. Inte minst med tanke på att min käre son dessutom vägrade sova på dagen. Ingen som helst tid för den här mamman att pusta ut alltså. Vi fick till slut trotsa vädret och ge oss ut på en promenad. Han somnade på direkten bara vagnen började rulla. Jag skriver vi i dubbel bemärkelse – jag och Isac hade mormor och gammelfaster på besök idag nämligen. Ja, Isacs dito alltså. Det var både mysigt och roligt. Jag lagade lasagne och efter promenad med tillhörande shopping på Röda korset fixade jag te, kaffe och lite smått och gott till. Pepparkakor bland annat. Med sig hade de lite fina saker, bland annat hade pappa skickat med en liten ask med söta kakor i miniformat. Ser nästan ut som bebiskakor.

Klicka på bilden för att se den i ett större format.

Imorgon kväll ska Mikael iväg med jobbet och kvällen därefter ska han fixa med vår gamla bil. I helgen ska han jobba extra. Jag blir matt bara jag tänker på det. Självklart behöver vi de pengarna men just nu känner jag extra mycket att jag behöver den avlastning som maken kan ge. Kan hända att jag känner annorlunda imorgon om det inte blir lika jobbigt med sömnen. Måste förresten flika in att Isac åt av min egenlagade lasagne till middag idag. Jag blev så otroligt glad! Kanske ett steg bort från burkmaten som han fortfarande envisas med att äta? Jag hoppas.

7 Comments

  1. Har en burkmatsbebis jag med. Min mat duger inte. Helst vill han äta mat från Hipp, Semper funkar ibland men långt ifrån allt och det får inte va för stora bitar. Ska jag få i honom fisk är det bara Nestlés lax och potatismos som duger. Bestämd herre…

  2. Hihi där ser man, Alex och Isabella ratade barnamt totalt väldigt tidigt, Alex runt 1 ar och Isabella totalvägrade redan när hon var 9 manader, hon har aldrig ens smakat 12 manaders maten 🙂 Här är det BARA hemlagat som gäller hos barnen 🙂

  3. Amy åt typ enbart burkmat när hon var i ettårsåldern. Förutom småplock med majs, makaroner och så. Jag var mycket konfunderad över hur dagis skulle få henne att både äta och sova på dagen, så jag var i chock första måltiden. Hon åt som en häst (med hennes mått mätt) och somnade gjorde hon helt ok (ville dock ha en ur personalen berdvid sig). Så dagis is the shit alltså! 😉 Läste förresten i nyaste infobrevet från dagis att I ska börja och även två andra pojkar under vintern. Amy har mycket pojkvänsmaterial att välja bland 😉

    Hoppas att dagen går som smort och att du trots den bristande avlastningen hittar någon energi någonstans! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge