Uncategorized

Vår dag

Massvis med bus och kramar från Isac har denna dag bjudit på. Han är riktigt gosig just nu, vill sitta och mysa i famnen mest hela tiden. När han inte är runt och hittar på bus här hemma då förstås. Men rätt som det är så kommer han gående till mig och slänger sig runt halsen på mig. Vi tog en sväng till Ica för att kompletteringshandla och när vi kom tillbaka hem igen lekte vi lite på gården. Isac skrattade så han kiknade när jag satte honom i rutschkanan, och ville åka hela tiden. När mina armar tröttnade fick han gå runt på gården. När han hade blivit varm i kläderna ville han inte gå in. Busunge!

När Mikael kom hem åkte vi och hämtade hem vår nya bil. Japp, vi har köpt en ny (för oss) bil. En Volvo V50. Mikael körde hem den nya bilen medan jag körde hem den gamla. Jag har inte kört den nya än, men ser fram emot att få göra detta imorgon. Vi har suttit och degat framför en ganska rolig film nu ikväll. Nu känner jag att det börjar bli lite osammanhängande så jag tros att det är dags att dejta John blund!

3 Comments

  1. Det är på gott och ont att jag har så nära till jobbet. Ibland kan det kännas som att man inte riktigt lämnar det, delvis pga att man stöter på varandra när jag är ledig. Men på tidiga mornar o sena kvällar är det guld!

  2. Hej hej!
    Men du vilken anonym kommentar menar du? Måste jag missat. Eller var det den om “pojkmammagrejen”?

    kram och hoppas ni har en helmysig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge