Foto och Grafisk design Isac

Vår dag i Falkenberg

Igår beslutade vi oss för att åka med Isacs farmor och farfar på en utflykt. Valet stod mellan Varberg och Falkenberg. Det blev Falkenberg – hur bra som helst. Solen sken till skillnad från där vi bor och dagen bjöd på både fika och bad.

Vi började med en liten promenad i stadskärnan och kom fram till att en fika på en uteservering hade varit mysigt. Vi hittade en uteservering på baksidan av ett konditori och beställde in mackor, kaffe och te. Isac fick fruktpuré till mellanmål. Jag åt en bageltoast med tomat, ost, skinka och senap.

Ett collage över en härlig dag.
Efter fikan styrde vi kosan mot Skrea strand. Havet glittrade, solen strålade. Vilken idyll, va?! Ärligt talat så var det nästan det. Det ligger ett hotell där nere vid stranden som jag någon gång gärna bor på. Det blev badpremiär i havet för Isac, och som han älskade det. Han plaskade, skrattade och ville krypa rakt ner i havet. Jag låg en stund på filten och tittade ut mot havet och hade nog lätt kunnat somna om jag hade velat.
Vid fem var det dags för Isacs middag och det var lätt fixat med hjälp av varmt vatten i en termos och en mugg. Låter man burken med mat ligga i en mugg med varmt vatten ett tag så blir det lagom varmt. Innan vi åkte hemåt igen tog vi varsin mjukglass vid minigolfbanan. En väldigt fin bana för övrigt. Jag noterade att det låg ett gäng små stugor i anslutning till stranden och kan mycket väl tänka mig att hyra en sådan någon sommar.

2 Comments

  1. Ohhhh, låter som en såndär perfekt dag =) Fler såna tack!! Hoppas det finns lite sol kvar när det är våran tur att åka på “semester”. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge