Uncategorized

Välkommen till min blogg!

Godkväll!

Har länge funderat på att skaffa mig en blogg, men det har inte blivit av. Älskar att skriva, surfar ofta på nätet… Varför inte kombinera detta?! Så idag gjorde jag slag i saken…

Jag sitter i min pojkväns lägenhet på den vackra ön Hönö i Göteborgs norra skärgård. Detta är som mitt andra hem… Jag håller redan på att göra den till min, det vill säga pynta den med blommor och ljusbrickor! Han har precis flyttat in.

Nu är det höst, och jag har inget jobb. Typ. Jag har ett extrajobb på Burger King, men där vill jag inte jobba länge till… Jag har hoppat av högskolan, så nu har jag problem kan man säga! Återkommer till varför jag hoppat av en annan gång….

Idag har jag sökt jobb… Grillat hamburgare på vår nya grill på vår (hans!) altan. Nu sitter jag och slår ihjäl tid!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *