Uncategorized

Trött, trött, trött….

Jag är trött idag! Var på kalas hos min ”svärmor” (ja vi är ju inte gifta än) igår, och kom hem trött eftersom jag var ute och drack vin med några från BK kvällen innan… Var naturligtvis tvungen att gå upp tidigt dagen efter, så när kvällen kommer är man ju inte sitt piggaste och trevligaste jag…. Blev förbannad på min datanörd till kille, så jag gick ger till grannen och drack vin istället! Det var nice!

Satt uppe och tjötade, och dansade med henne, så idag är jag lite trött också! Fick tvinga upp mig för att äta frukost, skall strax åka hem till min lägenhet och packa, har lovat päronen att åka med till landet. Dessvärre kan jag inte få sällskap av killen, han måste jobba. Trist! Väldigt trist…… Ångrar såklart att jag inte packade tidigare, men jag har inte haft tid!

Bye Bye now…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *