Uncategorized

Valborgsmässoafton

Imorse ringde förskolan. Isac hade feber. När jag kom hem efter jobbet busade han dock runt som vanligt hemma. Om än lite gnälligare emellanåt. Vi valde Valborgsmässoaftonen till ära att premiäranvända elgrillen för i år. Det blev goda korvar, grillad paprika och kall bearnaise. Korvbröd som tillbehör. Riktigt smarrigt.

Jag var ute på en liten kvällspromenad alldeles nyss och mötte många människor på min runda. De flesta var på väg till firandet vid Aludden. Jag blev lite gråtmild vid ett flertal tillfällen ute. Fina och glada familjer, par i alla åldrar som gick hand i hand. Sedan jag blev gravid med Isac har jag blivit väldigt lättrörd. Nästan löjligt. Sen kan jag inte sluta längta efter min lillebror när jag ser alla familjer heller. Jag tänker tillbaka på allt vi gjorde när jag växte upp. Lilla lättrörda Liselotte.

One comment

  1. Vad gullig du är!!! Tack!

    Tyvärr finns det ingen som tar henne fast vi frågar. De säger att de gärna vill ha henne, men varje gång man frågar så har de andra planer.
    Jag väckte älsko som bara hade fått sova kanske 4 h så han fick gå upp så fick jag sova en stund. Han fick även henne att somna tillslut. Dock vaknade hon av hennes halsont igen men somnade om bredvid mig i stora sängen, där ligger hon än. Sötungen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge