Uncategorized

Nu är helgen slut

Japp, då var helgen slut igen. Veckan som kommer innebär mycket jobb för min del. Jag har tagit ett extra pass nu den 1:e maj. Aldrig kul att jobba när många andra är lediga, men pengarna jag tjänar kommer att sitta fint. De åker raka vägen in i reskassan inför sommaren.

Idag har vi varit på mitt kusinbarn Julias sjuårs-kalas. Vi bjöds på paj till middag och kladdkaka som dessert. Smarrigt. Isac och Julia kommer väl överens, de är hur söta som helst. Julia gillar att ta hand om Isac, och Isac älskar uppmärksamheten.

Sysslingarna myser.
Isac utforskar trädgården. Min kusin och hennes man har en gård där de bland annat driver en ridskola.

På vägen hem stannade vi till i Alingsås för att handla på Maxi. Nu är både kyl och frys välfyllda. Imorgon är det valborg kom jag just att tänka på! Någon som ska göra något roligt?

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge