Uncategorized

Välbehövlig tupplur

Isac har den mindre goda smaken att vakna upp för dagen runt halv sex nuförtiden. Igår var jag duktig och somnade ungefär klockan tio, så när vår alldeles egna väckarklocka ringde kändes det inte alltför illa ändå. Mikael som stiger upp vid den tiden tycker däremot att det är mycket mysigt att vi alla går upp på samma tid.

Runt åtta imorse märktes det att unge herrn började bli lite trött igen, så jag vaggade honom till sömns och lade försiktigt ner honom i spjälsängen. Men eftersom han gnällde lite lade jag mig istället ner i dubbelsängen med honom på bröstet. Vips så sov vi båda gott. Två timmar senare vaknade jag. Då hade jag i och för sig vaknat till och lagt ner honom bredvid mig, men ändå! Så mysigt, så välbehövligt för oss båda. Jag har feber och ömsom fryser, ömsom svettas. Då kommer också ledvärken som ett brev på posten. Inte konstigt att jag är så trött idag med andra ord. Isac däremot mår finfint och är på ett bra humör. Min älskade pojke, du är så söt!

2 Comments

  1. haha ja det med sömn vet man ju att det blir lite av, men skulle nog ändå tro att man inte förstår det innan man är mitt upp i det! så är det väl med det mesta när det gäller att bli mamma å få en extra familjemedlem 😉 ja här i norge jobbar man (så länge man inte är sjukskriven) till tre veckor innan beräknad födsel. För mig blir det ca en vecka in i april, dvs ca 5 hela arbetsveckor kvar, hoppas jag ska klara det! men börjar bli ganska tungt nu, ta på skor å sånt i full vinteroverall när vi ska ut tex.. men är väl värt det i slutändan =)

  2. Gud, så skönt med en liten tupplur =) jag borde ha passat på att sova när Jonathan sov middag (han sover fortfarande 3 timmar i sträck). Men då fanns det ju så mycket annat att göra =)) men skönt o mysigt är det 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *