Uncategorized

Saker att göra

Jag börjar känna mig lite uttråkad av att gå hemma om dagarna nu. Nu har jag varit hemma sen i början av augusti förra året, och det börjar kännas av. Dags att hitta lite aktiviteter för mig och Isac helt enkelt, och kanske mer promenadsällskap här i trakterna. Vi har ju våra favoriter Louise&Alvin, men vi kan ju inte trakassera dem jämt och ständigt ;-). Isac blir lätt rastlös hemma, men i vagnen eller bland andra bebisar är han oftast hur nöjd som helst. Vi har en stående promenad en gång per vecka för mammorna i BVC-gruppen, men på sistone har det varit väldigt tunnsått. Synd, det är så kul för både mig och Isac.

Ibland hade man velat ha två bilar i hushållet, då hade det varit lättare att ta sig iväg och göra saker. Jag ska villigt erkänna att jag inte älskar att åka kollektivt med barnvagn och bebis.

3 Comments

  1. Om ni är sugna så tar jag o Oliver gärna en promenad med er någon gång! Om en månad ska vi flytta till Partille, det är ju lite närmare Lerum!;)

  2. Hej Liselotte! Ville bara tipsa om ett radioprogram om barn på SR, det heter Knattetimmen och tar upp frågor om barn som föräldrar och andra skickar in. Väldigt bra program! Har ju inga barn själv, men två små halvsyskon, så jag lyssnar flitigt! 🙂 Kram!

  3. Jag förstår om det börjar kännas lite smått långtråkigt, det kan jag också känna emellanåt. Även om jag ändå skulle vilja fortsätta vara hemmamamma en lång tid framöver. Har varit hemma i ett år i april och hualigen vad tiden går.

    Vi skulle ju träffas med pojkarna någon gång inom snar framtid.. Hoppas jag iallafall, det hade varit supertrevligt!

    Knattetimmen var ett bra tips!

    Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *