Funderingar

Vad ska jag bli när jag blir stor?

IMG_0883_stor

När jag var liten närde jag stora drömmar, jag skulle bli journalist! Jag älskade att skriva, och ja det gör jag än idag. Men någon journalist blev jag inte.

Jag började läsa till dataekonom, men den utbildningen hoppade jag av. Turbulent tid i mitt liv. Älskade dock kurserna i ekonomi och marknadsföring.

Lite senare började jag läsa på Sälj&Marknadshögskolan, och utexaminerades som Kvalificerad säljare & marknadsförare. Otroligt rolig tid i mitt liv, och jag fick högsta betyg på mitt examensarbete, en marknadsplan för en webbutik.

Jag blev senare bästa vän med en systemkamera, och titulerar mig idag fotograf. Inte på heltid, men jag har fotograferat ett gäng bröllop bland annat, och jag älskar att både fotografera och redigera foton. Har även läst distanskurser parallellt med att jag jobbat, Digital grafik och Grafisk produktion. Otroligt lärorika kurser!

Idag jobbar jag med digital kommunikation, rådgivning och försäljning på en digital kundtjänst. Kommunicerar alltså via skrift, och älskar det! Men… Jag vill verkligen utvecklas vidare. Anta nya utmaningar. Men vad ska jag göra, vad ska jag jobba med? Jag brukar få höra att jag är duktig, driven och målinriktad.

, vad ska jag bli när jag blir stor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge