Lilla fotoskolan - tips och trix

Lilla fotoskolan – ut på fotopromenad

Då kör vi del två i Lilla Fotoskolan – tips och trix! Kul! Idag ska jag ge ett tips som riktar sig till alla som äger en kamera. Det är något som jag gjort många gånger, och som givit mig massor med inspiration och energi.

Dagens tips är: Gå ut och fota med någon annan! Ni kan fota varandra, eller prova olika fina miljöer. Ni kan byta kunskap, ge varandra utmaningar, eller låna varandras utrustning. Gå ut på en fotopromenad helt enkelt! Två heta tips till miljöer i Göteborg är Botaniska trädgården samt Trädgårdsföreningen, särskilt senare i vår när alla blommor börjar titta upp, alternativt under sensommaren eller hösten. Fantastiska platser!

 

xxhumla

Foto taget i just Trädgårdsföreningen, och under en sådan fotopromenad!

 

Jag har gjort detta här , här och här för att nämna några gånger. År 2009 var det något jag gjorde väldigt ofta, och nu ser jag hur mycket jag utvecklats som fotograf. Häftigt!

Jag slänger även in ett bonustips. Gå med i din lokala Fotoklubb! Jag var medlem i Lerums fotoklubb ett par år och det gav mig massor med tips, jag knöt kontakter och fick möjlighet att gå på flera kurser i studiofotografering. Hade jag inte jobbat så oregelbundna tider hade jag själv gått med i en fotoklubb i Alingsås, eller rentav Lerums fotoklubb igen.

 

Lilla_fotoskolan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge