Foto och Grafisk design

Vad har hänt?

Söndagssummering

Vips, så bara flög tiden iväg igen och bloggen föll i glömska. Men till mitt försvar har det varit fullt upp. Faktiskt. Inte nog med det, dragit på mig en förkylning också. Sämst tajming som vanligt. Det som känns allra mest surt med det, är att jag inte kan gå ut och springa! Jag har kommit igång med det så bra. Men hade verkligen inte orkat det den här helgen, och inte ska det vara så hälsosamt heller att träna hårt med ett virus i kroppen. 

 

Här är lite av vad som hänt på sistone:

 

  • Varit ute och sprungit två gånger i veckan i tre veckor. Heja mig! 
  • Börjat äta nyttigare, och förutom springturerna varit ute och rört på mig genom att promenera en hel del.
  • Haft två kalas för Isac förra helgen. För familj och släkt på lördagen, för klassen på söndagen. Söndag kväll var jag helt slut, men gav mig ändå ut och sprang. Skönt ändå.
  • Ätit tacos hos farmor och farfar, och även testat studsmattan som de ordnat för barnen. Glada killar som inte ville åka därifrån.
  • Varit på Jordnära och köpt blommor. En hortensia som är otroligt vacker fick jag med mig hem bland annat. 

 

Nu taggar jag ny vecka, och en rysligt spännande helg med val. 

 

Min vackra Hortensia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *