Uncategorized

Vad gör en gräsänka en fredag kväll när barnet somnat?

Jag är gräsänka ikväll, så jag och Isac har haft fredagsmys för oss själva. Isac har varit gnällig från och till sen innan middagen, och nu när jag nattade honom bekräftades mina gissningar kring varför – han somnade som en stock på två sekunder. Han var alltså antagligen jättetrött.

Jag måste få säga tack till er som hört av sig till mig på olika sätt med anledning av mitt förra inlägg. Er omtanke värmer. Har talat med min pappa i telefon ikväll och det har löst sig på bästa sätt. Ledde fortfarande säljtävlingen när jag gick hem förut så jag hoppas att jag vinner. Inte nog med att jag är tävlingsmänniska, jag kan nog komma på några bra saker att handla för ett rikspresentkort. Kanske en present till min mamma och pappa?!

Nu sover Isac och jag funderar på om jag ska poppa mig lite popcorn? Och titta på någon film kanske. Jo, men så får det bli.

One comment

  1. Jag har faktiskt lite blandade känslor inför jobbstarten. Mycket nervositet men jag är även förväntansfull och nyfiken! 😉 Eftersom jag börjar på en helt nytt jobb så kan jag ju nada och känner ingen. Men det kommer nog att bli bra! 🙂

    Hur känns det själv när du jobbat ett tag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge