Uncategorized

Helgen min

Den här helgen går inte till  historien som den roligaste eller mest händelserika. Igår var det en trött och bakfull känsla som dominerade här hemma. Ja, inte från min sida, men det satte ändå ribban. Vi kom åtminstone iväg på en promenad på ungefär en timme. Det var gott. På kvällen åt vi chips och tittade på en väldigt spretig och skum film. Johnny Depp innehade huvudrollen dock vilket räddade filmen något.

Imorse vaknade Isac 05:10. Då är man inte människa riktigt. Jag hade is i magen och väntade lite, och mycket riktigt somnade Isac om och sov till halv sju. Jag kände mig fortfarande inte som människa, men fick gjort en flaska välling till den lille. Tvingade upp mannen i huset så jag fick sova vidare, kan inte minnas när detta skedde senast. Tror det är mer än ett halvår sen. Sjukt. Hur som helst slutade det med att jag sov till kvart i elva. Ännu sjukare!

Bjuder på en ocharmig bild på oss två. Man kan ju inte alltid bli bra på bild!

Senare under dagen åkte vi iväg till Allum för en fika och lite fönstershopping. Roligare än så blev det inte. Har lite roligt inplanerat i februari däremot, det ser vi fram emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge