Uncategorized

Vabruari äro icke slut ännu!

Vabruari

Då tar vi lite vab igen, då. Vabruari är ju inte slut än, eller hur? 😉 Igår när jag satt och åt en väldigt tidig lunch, var träningsledare i en utbildning som startade 12:00, ringde förskolan. Oliver var dålig, och orkade inte vara kvar på förskolan. Han har fått en förkylning, och en hemsk hosta, och har dessutom en stor blåsa i munnen. Eftersom jag skulle köra utbildning strax därpå fick maken åka och hämta upp vår lille guldklimp. Idag är det jag som är hemma.

 

 

Torsdag

Så, vad bjuder denna dag på tro? Oliver är trött, och vill bara mysa framför tv:n. Jag hoppas kunna redigera lite foton. Tror jag kommer lyckas med det faktiskt. Sen kommer jag självklart inte låta Oliver bara sitta framför tv:n själv hela dagen, vill bara förtydliga det 🙂 Måla, leka med Play doh och spela spel är bra saker att göra med ett barn som är sjukt, men ändå i vaket tillstånd. Oliver älskar alla dessa aktiviteter, så det blir perfekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge