Uncategorized

Fotografering och fika

Fotografering

Idag efter jobbet mötte jag upp Emma, Lucas och Isadora för en kortare fotografering samt fika. Jag är ganska snabb när jag fotograferar, vilket är bra när det är barn med på fotograferingen. Dels har jag en snabb kamera med ett snabbt minneskort, och sen vet jag oftast väldigt snabbt hur jag vill ha det och vilket ljus som blir bäst. Idag fick vi dessutom jobba snabbt innan solen gick ner. Mycket snabba grejer här 😉

Vi fotograferade i Trädgårdsföreningen, en park som jag gillar mycket. Den slår förvisso inte Botaniska, men har en fördel som Botaniska inte har – stadsmiljön. Rätt häftigt att det ligger en så stor och grön park så centralt i Göteborg. Man får liksom det bästa av två världar, och kan om man vill få med en stadskänsla i sina foton.

 

Fika 

När vi hade fotograferat klart gick vi mot Centralen, för att fika. Väl där blev jag bjuden på en stor kopp kaffe och en mumsig kaka. Vi pratade en del våra planer för sommaren, om man längtar efter sommar alltså! 

Nu ska jag snart dejta John Blund här. Tidigt kan tyckas, men jag dras med en förkylning som satt sig ordentligt på luftvägarna, så jag försöker prioritera sömnen. Kika in senare i veckan för en massa fina foton från dagen!

 

Hittade dessa ljuvliga vårblommor förut! Snödroppar såklart, och de gula blommorna tror jag heter Vintergäck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *