Uncategorized

Vab och distanskurs

Skärmavbild 2015-03-17 kl. 08.53.42

 

 

Idag är jag hemma och vabbar. Båda barnen är förkylda, och har haft feber på nätterna från och till sen i helgen. De är på bättringsvägen, men jag känner inte att de hade orkat med en hel dag på förskolan, så de får vara hemma idag med. Mikael var hemma igår. Oliver har dessutom hostat hela natten. Men tror ni de är lugna? Icke sa nicke. De har mer energi än vad jag har när jag är frisk…

Idag har jag sökt en distanskurs i Ledarskap och coachning. Jag var på intervju för ett teamledarjobb för ett tag sen, men gick tyvärr inte vidare. Så nu tänkte jag att en sådan kurs kan vara en bra merit, plus att det är jättekul att lära sig om ledarskap och coachning. Framförallt eftersom jag till en liten del har en coachande roll på jobbet. Så håll tummarna för att jag kommer in!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge