Uncategorized

Champagnebrunch, räkor och shots – Jessicas möhippa

I helgen var jag som bekant på Jessicas möhippa. I flera månader har Jessicas brudtärnor planerat, fixat och engagerat oss alla i denna händelse. Mitt uppdrag var att föreviga möhippan med min kamera.

Efter att jag och några andra i gänget rövat bort blivande bruden begav vi oss mot Hisingen för champagnebrunch. Blivande bruden som satt med ögonbindel i bilen och hade noll koll på vad som komma skulle fick sig en rejäl övning att släppa kontrollen, samt en liten flaska Jaegar att inta. Medicin! Vi bjöds på gott bubbel, god mat och kaffe på maten. Vi  hade alla tagit med varsin sak som vi lade i en korg, och sedan fick Jessica gissa vem som tagit med vad. Och det var hon grym på.

IMG_6972_mö

IMG_6977_mö

IMG_6983_mö IMG_6987_mö IMG_6988_mö IMG_7009_mö IMG_7049_mö

 

Även Hanna ovan har bloggat om hippan!

Efter brunchen åkte vi till en studio där Jessica fick spela in en låt, och det gjorde hon med bravur. Givetvis släckte vi törsten under tiden. När det var klart åkte vi vidare till Gökboet där vi fick jobba med kroppen! Jag har en träningsvärk som inte är av denna värld efter detta, och kan knappt gå idag! Under dagen fick bruden uppdrag att utföra också.

 

IMG_7092_mö

IMG_7102_mö

IMG_7127_mö

 

IMG_7131_mö IMG_7144_mö IMG_7156_mö IMG_7179_mö

IMG_7188_mö

IMG_7164_mö

När vi hade gjort klart femkampen åkte vi mot vårt slutliga mål, ett hus i Smögen. Där åt vi supergod mat, räkor, baguette, grillad kyckling, västerbottenspaj, ost och kex samt frukt. Vi lekte lite lekar, drack massa vin och dansade. Strax före tre trillade jag i säng, och bruden samt några till höll igång till halv fyra.

Strax före åtta vaknade de flesta av oss, och jag kände mig oförskämt pigg. Men några av oss var mer bakis än andra, och bruden gissar jag är bakis än idag! Men mot kvällen kom tröttheten ikapp, och jag somnade med Isac vid åtta.

Det ska bli riktigt kul att träffa alla goa tjejer igen på bröllopet! Och Jessica kommer vara vacker på den stora dagen! Tack för en superbra helg!

One comment

  1. Nämen här fanns ju massa fina bilder med ju! Såg jag inte innan jag bloggade!! Och ja, en extrem trötthet har infunnit sig idag men nu, efter ett pass på gymmet är jag mig själv igen!!
    Tack för en grymt rolig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge