Uncategorized

Va?!

Tittar på klockan. ”Va?! Redan 13:24?!!”. Galet. Men så är det när man är ute och partajar till sena natten (sista tåget hem), och inte går upp förrän runt tolv. Är lite seg i huvudet idag, men mer än så är det tack och lov inte. Huvudvärken som jag fick igår redan innan jag gick och lade mig har släppt, och det tackar jag också för.

Tre roliga saker som hände igår;

1. Vakten på Valand höjer på ögonbrynen när jag sticker fram mitt körkort och han ser hur gammal jag är.
2. En kille inne på Valand sliter tag i mig när jag är på väg till baren, drar handen genom mitt hår (inte okej!), och frågar varifrån jag kommer. Han frågar mig också hur gammal jag tror att han är. Jag gissar på 22 och det visar sig att han är 23. När jag på hans begäran berättar min ålder frågar han om jag skämtar? Nej, säger jag. Varpå han skrattar och säger att jag är ju värsta tanten! Tack för den svarar jag och går.
3. Vakten på Bersåbar tittar även han på mitt körkort, och fäller följande kommentar; ”Oj, ja du var ju gammal i gemet!”

Jag drar följande slutsatser; 1. Jag är gammal. 2. Jag ser inte gammal ut. 3. Jag borde inte gå ut på krogen så gammal som jag är?! Haha.

Får avsluta detta inlägg med att benämna mig själv som en riktigt god och fin flickvän. Ledtrådar: Armkrok, valla och klappa på ryggen. Tur man inte har spyfobi längre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *