Uncategorized

Utsmyckning, fotoprojekt och shopping

Idag har jag varit med mamma och pappa vid graven och lagt en krans. Det blev jättefint. Jag passade även på att fotografera för mitt slutprojekt i en av kurserna. Om jag blir nöjd med det collage som ska göras så kanske jag visar upp slutresultatet.

Ett av fotona som ska ingå i projektet. Dock inte exakt så som det ser ut nu.

Vår krans.

Vi åkte även en sväng till Ikea där jag köpte ett rött blockljus inför julen, samt lite godis och fikabröd. Vilken längtan jag har inför julen! Jag vill ha jul nu. Förutom detta så höll jag i mina pengar inne på Ikea. Blev till och med bjuden på en fransk hot dog och en cola.

Nu ska jag och Mikael snart fika lite, och efter det blir det lite studier. Ikväll vankas Halloween-fest. Ska bli roligt att se de andras utklädnader!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *