Uncategorized

Seg söndag med näsan i böckerna

Nästan så i alla fall. Skriver på min processanalys. Det går i ett rasande tempo. Kvarstår gör själva bildredigeringen och skapandet av collaget. Inga problem. Det svåra är enligt mig att bli motiverad att göra allt. Men i sann ‘Lompan-anda’ kommer motivationen först när det brinner i knutarna. Är ju en typisk deadline-människa. Nu tänkte jag ta en paus och njuta av en kopp kaffe. Sedan ska jag fortsätta skriva på analysen och göra mitt lilla collage. Tappar jag suget har jag imorgon förmiddag på mig att slutföra det hela. Ska även försöka mig på att sammanfatta en del senaste tidens händelser och aktiviteter ikväll här på bloggen. Men nu var det kaffedags ja!

Jag har förresten varit Lerumsbo i 2 år på dagen. Älskar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *