Uncategorized

Ute på vägarna

Varje gång som jag är ute och kör blir jag både förbluffad och förbannad. Vilka stolpskott det finns i trafiken. Kan lova er att det händer att jag sitter och gormar bakom ratten, även fast jag vet att det inte tjänar något till.

Idag var den mest utmärkande idioten den där cyklisten som jag skulle köra om. Eftersom det var en backe och därmed dålig sikt så väntade jag innan jag kunde se ordentligt. När jag hade stämt av att sikten var god, vad hände då? Jo, cyklisten började trampa på utav bara tusan. Vad irriterad jag blev. Tack för att du hjälpte till så att jag kunde köra om. Eller inte. Han cyklade väldigt snabbt kan jag meddela.

Nu ska jag varva ner med ett glas kall cola.

5 Comments

  1. Trafikaggression lider inte jag heller av 😉 Finns mycket idioter i trafiken och själv kör man såklart felfritt! 😛 Oschysst hur som helst av cyklisten att inte vara hjälpsam, har är faktiskt också trafikant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge