Uncategorized

Mycket på agendan

Vilken dag det var igår! Jag hann knappt ens sitta vid min dator. Dagen började tidigt med marknad för barnkläder i Floda. När jag kom dit hade de redan släppt in massor med folk och fick inte släppa in fler på grund av brandrisken. Så där stod jag. I kö. I ungefär 45 minuter. Där inne var det givetvis kaos. Jag hade inte räknat med något annat. Folk stod och slet som besatta  i alla högar, och vid en första anblick kände jag inte annat än besvikelse. Mycket tråkiga kläder. Men till slut fick jag fyndat lite som tur var. Mycket märkeskläder. Det är faktiskt mest det jag är ute efter. De har bäst kvalitet.


Den som är uppmärksam noterar ett antal plagg av typisk flick-karaktär. Jodå, jag har sagt till Mikael att han måste fixa mig en liten tjej nästa gång ;-). (Om det skiter sig så finns det säkert någon annan som vill  ha dem!)


20 kronor. Ett acceptabelt pris!

Efter marknaden åkte jag vidare mot Isacs farföräldrar där Mikael hade väntat med Isac. När vi kom hem var det i stort sett bara för att vända. En kräftskiva för att fira två släktingars födelsedagar stod på agendan. Dessvärre var Isac på dåligt humör på grund av alldeles för lite sömn under dagen så vi stannade inte så värst länge, och missade tyvärr tårtan. Vi åkte hem och stoppade Isac i säng för att sedan titta på en förfärligt dålig film – Employee of the month. Se inte den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge