Foto och Grafisk design

Ut på tur, aldrig sur!

Vi gick ut i skogen!

Det är som man säger i Norge – Ut på tur, aldrig sur! När vi var några minuter från hemmet, det är en annan historia 😉

Isac ville visa mig och Oliver en skog som han gått till med skolan flera gånger. Det regnade som bara den, men äsch! Kläder efter väder, eller hur? Vi packade ner fika, och fick en härlig stund i skogen. Det var faktiskt riktigt mysigt att sitta i skogen och fika, trots regn. Isac visade ett riktigt toppenställe. Där fanns till och med en grillplats, och man såg ut över hela byn och sjön. Dit kan man ju med fördel gå och grilla korv en vacker vårdag. 

 

Alltid glad när det vankas fika!

 

Mitt livselixir.

 

Vackert.

 

Tok-Ollie ville dricka mjölk ur min Tupperware-kanna. 

 

Lite sölig men glad för det!

Dripp, dropp…

Snabb liten rackare. Såg den och en vän pila över en stig först, och sen snabbt upp i ett träd.

 

Sura

På väg hem blev det lite sura miner. Oliver fick skoskav, och Isac tyckte vi gick för långsamt. Jag själv blev irriterad på barnen som var högljudda när jag försökte fota en urgullig ekorre. Ska man fota djur i naturen bör man gå ensam 😉 Jag och Oliver såg faktiskt två rådjur på väg hem från att ha lämnat av Isac på skolan i morse också. I skogen ska tilläggas, där de hör hemma! Vi var supernära, häftigt. Ja, jag är fortfarande fascinerad av dessa djur när de inte är och slaktar i min trädgård! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge