Uncategorized

Upptäckt något nytt!

Jag upptäckte igår att man kan lägga upp bilder på sin blogg, och lätt var det! Kanske en förklaring är på sin plats, dock. Den understa bilden är en bild som jag tagit på Bosses två systrar och mormor. De andra två bilderna är tagna precis innan vi åkte iväg till ett bröllop, därav de stiliga kläderna. Dock tycker jag att jag ser ut som en köttbulle i ansiktet, men det är en annan femma…….

Sista veckan i frihet nu! Ja alltså, sista veckan innan jag börjar skolan igen! Väntar nu bara på ett besked från CSN, och om dem kommer bevilja mig några pengar eller inte. Men det måste dem, annars går det ju inte! Hatar att mitt liv ligger i händerna på en sådan myndighet…..

Sitter här och dricker kaffe, har precis stigit upp, mitt lata skrälle! Extrainsatt förhandling imorgon, ska förhoppningsvis orka ta mig och träna senare, samt lämna in mina byxor till Levi´s Store för uppläggning av byxben! Till helgen ska det förhoppningsvis bli vinmys på fredagen, och middag på lördagen…. Har planerat att göra buffé, men det blir ju lite jobb. Fast då har jag ju något att göra! Kommer att vara tusan så nervös på söndag kväll…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *