Uncategorized

Dekorera mera!

Hittade ett riktigt fynd idag! En ram för 20 kronor på en 2ndhand-affär! Hittade också en duk till reapris på Åhléns. Håller på att införa en ny färg i mitt blåa hem, brun! Tycker nämligen att brunt och blått harmoniserar med varann på ett förträffligt sätt!

Jag har också fått reda på att CSN vill låna ut pengar till mig! Så nu behöver jag inte oroa mig för det, utan kan ta det lugnt och fokusera på det som är viktigt! På fredag blir det lite partaj hemma hos mig, och på lördag kommer ett par som vi umgås med hit och äter lite mat och myser… Ska bli kul, har inte sett dem på ett tag av olika anledningar.

Tränade idag, äntligen! Mådde s å bra efteråt! Ska försöka dra mig iväg och träna på fredag igen…

One comment

  1. Annoying Groove, Inspiring Story
    Zzz Annoying Groove is aptly named. This Mac dashboard widget does nothing but play an irritating electric bass loop until you quit it or click the info button – and it has a seemingly endless supply of …
    Find out how to buy and sell anything, like things related to road construction colorado on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like road construction colorado!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *