Uncategorized

Uppryckning – ja tack!

Jag har skrivit det här förr, och jag skriver det igen. Kommer säkert irritera en och annan, men jag bloggar primärt inte för att göra andra nöjda, utan för min egen skull!

Jag tycker att Sveriges kvinnor måste rycka upp sig lite! Bättra på självförtroendet helt enkelt. Allt för många av kvinnligt kön är alldeles för osäkra på sig själva och sin förmåga. Detta tar sig jobbiga uttryck. Vissa går med håven konstant. Andra bara skriker ut hur bra dem är hela tiden. Eller vad sägs om de som står i ett hörn och darrar? Får en kvinna en fråga om ifall något gått bra blir svaret ofta ’Ja, men…. ’. Hade en man svarat ’Ja, men….’? Knappast!

Alla behöver vi bekräftelse. Så även jag. Men inte konstant. Vi kvinnor måste lära oss att se värdet av den egna personen. Så att vi själva kan bli dem som bekräftar oss bäst. Detta skulle troligtvis också skapa ett bättre klimat oss kvinnor emellan. Vi borde samarbeta, inte motarbeta!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *