Uncategorized

Mer sushi, tack!

Vi åt sushi igår efter att vi tränat Bodypump. Det var min tredje sushimåltid totalt sett. Innan har jag inte gillat sushi, har inte kunnat med smaken av wasabi bland annat. Men igår! Igår var det underbart gott. Det var det godaste jag ätit på länge. Det sägs att det ibland krävs några gånger innan man lär sig tycka om denna Japanska rätt, och så även i mitt fall. Nu sitter jag rentav här och drömmer om sushi och väntar på att nästa tillfälle ska ges. Jag åt tillochmed av vitfisken (som sägs vara svår för många), crabsticksbiten (jag har alltid rynkat på näsan åt crabsticks), och räkan (jag och räkor har inte gått ihop alls innan). Till och med ingefäran slank ner. Helt otroligt.

Mer sushi, tack!

3 Comments

  1. Då vet jag vart vi ska nästa gång! Sushistället här i gamlestan har übdergod Sushi och billig 😀

    Ser fram mot lördag! Får säga till vilken tid du kommer ungefär =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge