Okategoriserade

Två par byxor rikare

Fika och shopping

Idag mötte vi upp mina föräldrar inne i Alingsås för lite shopping, och såklart även en fika. Isac behövde lite nya kläder, och jag ville titta på lite inredningsprylar. Någon inredning kom inte med mig hem, men två par byxor gjorde! De hade ett bra erbjudande inne i en av affärerna, så jag slog till. Ett par svinsnygga leggings i något som ser ut som en mjuk mockaimitation, och ett par lite finare kontorsbyxor. Mina nya leggings blir perfekta att ha på någon av de tillställningar jag ska på med jobbet i höst, tillsammans med en snygg kavaj eller blus. Ett par högklackade boots till kommer att bli pricken över i:et.

Även till barnen blev det shoppat en del. Både Isac och Oliver fick kläder av mormor och morfar, och de bjöd även oss alla på en fika. Mysigt. Vi avslutade med att handla mat på Ica, ikväll blir det egengjord pizza här hemma. Mozzarellaost, skinka, champinjoner, rökt kalkon och squash som jag försteker i vitlök blir det som topping. Himla smarrigt!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *